grožis

apstrakčiai atrodo šis pavadinimas. bet kitokio ir nesistengsiu galvot.
paprasta. banalu. neišraiškinga. kaip lakštingala. apgaulinga.
pakalbėkim apie grožį.
šiandien nagrinėjau jį. koks jis galėtų būt? iš ko jis kyla? mes samoningai jį vartojam ar tiesiog norim naudos? o gal tai netikras savęs ir savo ego iškėlimas? kilo daugybė klausimų.. visko čia nediktuosiu, kada šiaip pakalbėsim geriau.
taigi. supratau svarbiausią dalyką manau. grožis, ištikrųjų yra visur.
tikrai visur. kuo labiau praplėsim savo sąmonę tuo ir grožio supratimas bus platesnis. šiandien prasiplėčiau tikrai nemenkai. ir grožėjaus viskuo..dabar atrodo pilna šviesiausių spalvų esu.
Grožis garse. girdėjau paukščius. vėją. skambaliuką mano kuprinėj. juokelius. visiem šiem dalykėliam galima būtų surasti ir labiau tnkančių būdvardžių nei gražus. tikrai atsirastų begalės sinonimų, bet, kaip ir sakiau, imkim apstrakčiai.
Juokeliai ir pagyrimai. iš vienos pusės tai tik savęs pamaloninimas, kai gauni iš ko nors komplimentą. bet, ar tai yra blogai? tikrai ne, jei tai yra nuoširdu. šiandien valgykloj,mane prajuokino Audrius. Padėjau pavalgius lėkštes, o jis, toks didelis vyrukas, labai sportiškas ir aukštas sako: „Tokiai mažai ne per daug?“ ir pats nusijuokė. Tai nebuvo užgauliojimas ar kažkoks lindimas į šikinę. ir man tai patiko. pasijaučiau tikrai smagiai. man tai pasirodė gražu. abu juokėmės, abiem buvo gerai. tai reiškia tikrai gražu. gražu gražu gražu.
Grožis lauke. Ėjau į stotį, ir mąsčiau, tai ką čia tokio gražaus pamatyt, kad pasakyt Kornelijai.. Pažvelgiau į dangų. Dangaus skliaute kažkokia šviesi skylė, man pasirodė gražu, bet pagalvojau, kad tai matau kasdien..  pažiūrėjau į kairę, – balandis. man jis labai patiko, lesiojo kažką, ir vėl, man pasirodė gražu, tačiau labai jau eilinis vaizdelis.. tada ir šovė mintis, jog grožis yra visur. aš kasdien tai matau, grožį, tik nesusimąstau ir kreipiu per mažai dėmesio.
Grožis viduje. Šiandien mane suerzino toks Aurimas. pamačius vien jo veidą, mane apėmė šleikštulys. Bet, pagalvojau, kad negražu taip galvoti apie žmones. nusiraminau ir radau grožį pas save viduje. gražiose mintyse ir vaizduose.
Grožis prisiminimuose. Prisiminiau naujuosius metus. Tai buvo patys gražiausi laikai mano gyvenime.. Man taip gražu.. ir mano prisiminimai gražūs.
Grožis drauguose. Matau Tave ir kitus. ir man jūs tokie gražūs. visi skirtingi ir visi kažkuo įdomus ir saviti.
Kiek esti grožio Angele..
ačiū už šiandienos pamoką, per Tave mano pasaulis tampa dar gražesnis!
Tarėmės, kad pasakysim kas buvo gražiausia ką tik pamatėm šiandien.. taigi, man gražiausia tikriausiai buvo mano miestas. Lempelės ir dar kart lempelės!

savaitė priš Kaliedas JAU

This entry was posted in Be kategorijos. Bookmark the permalink.

Comments are closed.