Iš dangaus

labas,

pirmiausia, noriu pasveikinti Tave. pasveikinti su saulėta diena, gražiom mintim ir svajingom nuotaikom :> Tikiuos esi laiminga :)
nemanau, kad rašysiu daug.. nes esam dar tiek mažai.. keturi metai.. ką tai reiškia prieš visus tuos ateinančius metus kuomet būsim kartu :> minimum dar 70 metų mūsų laukia ;D va tada, aš rašysiu daug.
dabar aš tik galvoju. dabar dar tik svajoju. kaip gera, laikyti Tave apkabinus, kaip saugiai jaučiuos kai glostai mano plaukus, kaip ramu būna kai pabučiuoji prieš užmiegant.. kaip juokinga būna kai bandau prisiliest prie Tavo pilvelio, o Tau taip kutena, kaip smagu žiūrėt kaip Tu valgai pusryčius ir kaip nesveikai osam būna kai pasimaunu ant Tavo kelėnų ;D
Angele mano.. keturi metai. nežinau. man jie prabėgo beprotiškai greitai. (suprantu,žinai kaip sakoma, kai esi žmogus laimingas tai ir laikas greit eina :) )
ir ištikrųjų. atrodo dar taip neseniai pirmą kart pamačiau Tavo kaštoninius plaukus ir rudas lyg šokoladas akis.. dar taip neseniai sėdėjom vienam rate ir netyčiukais nužiūrinėjom viena kitą, bandydamos susikurti pirmą vaizdą..
O Angele.
IŠ DANGAUS Į DANGŲ
<3 <3

Tavo Brigit.

This entry was posted in Be kategorijos. Bookmark the permalink.

One Response to Iš dangaus

  1. į dangų says:

    atsimenu tą momentą prieš 4 metus.. ;D atrodei taip keistai, bet taip traukiančiai, taip įdomiai, taip kažkaip paslaptingai ;D
    uoj Angele…
    muamuamuamua

Comments are closed.